Tule mukaan!

LAPSI

Viinikan Sinitytöissä toimii viikottain ryhmät 7 – 15 vuotiaille. 15 – 18 vuotiaat kokoontuvat itse sopimiensa ajankohtien mukaan. Ryhmät sivulta näet, milloin ryhmät kokoontuvat vuonna 2021 – 2022.

Tokaluokkalaisten ryhmä Villit Sudet on tällä hetkellä isokokoinen, joten otathan varsinkin Villiin Susiin kohdistuvissa tapauksissa ensin yhteyttä sudenpentujen ikäkausivastaavaan. 

Mukaan voi tulla myös kesken vuoden! Ota yhteyttä joko lippukunnanjohtajaan tai lapsesi ikäkausivastaavaan, tarkemmat yhteystiedot löydät Ota yhteyttä -sivulta.

AIKUINEN

Partio pyörii vapaaehtoisten voimin ja Viinikassa on aina tilaa myös uusille aikuisille, jotka mahdollistavat lapsille tätä tärkeää harrastusta. 

Usein partiosta liikkuu harhakuva, että pikkusormen antaminen veisi koko käden (pahin partiokärpäsen purema näin voi toki myös tehdä), mutta partiossa voi ihan oikeasti olla myös mukana omien resurssien mukaan!

Esimerkiksi apukädet varainkeruutapahtumissa auttavat meitä paljon, mutta yhtä tärkeänä pidämme, jos salainen intohimosi on riisipuuron keittäminen 100 hengen porukalle tai pihastasi löytyy peräkärry tai työkaluja, joita voisimme joskus lainata. 

Jos kärpänen puree hieman enemmän, mutta epäilet mukaan tulemista, koska aikaisempaa kokemusta ei ole, huoli pois! Hämeen partiopiiri järjestää monipuolisesti koulutuksia, jotka tutustuttavat kokemattomatkin partion saloihin! 

Pelkkä innostus riittää!

Lisätietoja antaa mielellään lippukunnanjohtaja tai lapsesi ryhmänohjaaja.

KOKO PERHE

Partio on myös koko perheen harrastus! Viinikassa toimii perhepartio, jossa alle kouluikäiset pääsevät partiohenkisen tekemisen pariin yhdessä vanhempiensa kanssa. Toimintaa on noin kerran kuukaudessa, tutustu tarkemmin perhepartioon perhepartion omilta sivuilta: