LINKKEJÄ

Viinikan siniset

Viinikan Siniset on vuonna 1953 perustettu veljeslippukuntamme, jonka kanssa teemme paljon yhteystyötä, meillä on esimerkiksi yhteiset sudenpentulaumat ja yhteisiä leirejä. Viinikan Sinisten sudenpennut on jo useamman vuoden osallistuneet Viinikan Sinityttöjen järjestämille leireille.  

JÄSENREKISTERI KUKSA

Kuksa on partion sähköinen jäsenrekisteri. Jokaisen jäsenen tulee olla rekisteröitynyt Kuksaan, sillä Kuksan kautta hoidetaan mm. jäsenmaksulaskutus. Kuksan tiedot on hyvä pitää ajantasalla, jotta laskut ja lippukunnan sähköpostitiedotteet löytävät perille. 

Tapahtumiin ja leireille ilmoittautuminen hoidetaan erikseen annettavilla kuksalinkeillä, kirjautumalla suoraan Kuksaan, et löydä lippukunnan tapahtumia. Tapahtumalinkkiä klikkaamalla aukeaa Kuksan kirjautumissivu, ja kirjautumisen jälkeen aukeaa ilmoittautumislomake. Kirjautumalla suoraan Kuksaan ilman tapahtumalinkkiä, huoltaja voi käytännössä vain muokata yhteystietojaan. 

©Edith Ylönen

Partiojärjestöt

Tampereen Partiolaiset
Tampereella toimii niin monta lippukuntaa, että alue on jaettu kolmeen piiriin; Itäpiiriin, Sisäpiiriin ja Länsipiiriin, joihin jokaiseen kuuluu noin kymmenen lippukuntaa. Viinikan sinitytöt kuuluvat Tampereen partiolaisten Sisäpiiriin. Tampereen partiolaiset järjestää joka vuosi erilaisia tapahtumia Tampereen alueen lippukunnille, kuten esimerkiksi suunnistusiltoja ja Harhahetki -seikkailijakisaa.

Hämeen Partiopiiri
Hämeen partiopiiriin kuuluu kaikki Hämeessä toimivat lippukunnat. Hämeen partiopiiri järjestää vuosittain partiotaitokilpailuja, partioparaatin ja koulutuksia, kuten partiojohtajakoulutuksen. Lisäksi mm. piirileiri Ilveks on Hämeen partiopiirin käsialaa.

Suomen Partiolaiset
Suomen partiolaiset on koko Suomen partion keskusjärjestö, joka vastaa Suomen partio-ohjelmasta. Keskusjärjestö tukee piirejä ja lippukuntia ohjelmamateriaalin lisäksi esimerkiksi koulutuksilla. Suomen partiolaiset toimivat myös paljon viestinnän parissa mainostaessaan partiota harrastuksena.