LAHJAVINKKEJÄ

Tältä sivulta löydät vinkkejä partiolaiselle sopivista lahjoista. Voi klikata kunkin lahjaidean kohdalta saadaksesi lisätietoja mm. tarkemmista tuotetiedoista ja käyttötarkoituksesta. 

Riippumatot ovat viimevuosina nousseet partiolaisten suosikeiksi. Niissä on mukava köllötellä metsäretkellä ja ne eivät vie juuri tilaa rinkassa. Suosituimpia riippumattoja on todennäköisesti Ticket To The Moon -merkkiset riippumatot niiden kestävän laskuvarjokankaan ja keveyden ansiosta.

Riippumattoja ei saa kiinnittää puihin ilman puunhalaajia (narua leveämpiä liinoja, kuten kuormaliinat), sillä ohuella narulla kiinnitetyt riippumatot vahingoittavat puun kuorta.

Riippumattoja löytyy jo todella monesta kaupasta, kuten Prismoista, XXL:stä, Scandinavian Outdoorista, Partioaitasta ja Varustelekasta.

Klikkaa muokkauspainiketta muuttaaksesi tekstiä. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Vaihtele sisältöä

Makuupusseja on käytännössä katsoen kolmenlaisia; kesäpusseja, kolmen vuodenajan pusseja ja talvimakuupusseja. Talvimakuupussit ovat niitä lämpöisimpiä, mutta myös painavimpia. Kolmen vuodenajan pussilla selviää pitkälle, ja niitä löytyy monenlaisia. Kesäpussit ovat useimmiten kevyitä kantaa, koska niissä ei tarvitse olla pakkasenkestävyyttä.

Vaihtele sisältöä

Vaihtele sisältöä
Vaihtele sisältöä
Vaihtele sisältöä